بکارگیری پردازش تصویر برای تعیین کیفیت گوشت

⓿دانلودجزوه.مقاله.پروژه.کارآموزی⓿


وقتی در جستجوی خودت باشی ، خداوند را در کنارت احساس می کنی


بکارگیری پردازش تصویر برای تعیین کیفیت گوشت

بکارگیری پردازش تصویر برای تعیین کیفیت گوشت

 

پروژه کارشناسی بکارگیری پردازش تصویر برای تعیین کیفیت گوشت

در این پژوهش کاربرد پردازش تصویر در حوزه های مختلف محصولات گوشتی تشریح می گردد. هدف این تحقیق نشان دادن برتری های فناوری بینایی ماشین بر روش های سنتی و دستی مورد استفاده در صنایع غذایی است. بدین صورت که در آغاز معرفی کلی از پردازش تصویر و اجزای اصلی سیستم آن انجام شد و در ادامه محصولات گوشتی گروه بندی شدند و پژوهش های انجام شده در هر گروه مورد بررسی قرار گرفتند.

فهرست مطالب:

  • فصل اول : کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری
  • مقدمه
  • سیستم های بینایی کامپیوتری
  • پردازش و آنالیز تصویر
  • طبقه بندی
  • فصل دوم : بررسی کیفیت فرآورده های گوشتی با استفاده از بینایی ماشین
  • بخش اول : گوشت خوک
  • ارزیابی سطح مرمرکاری (چربی عضلانی) و کیفیت گوشت خوک با استفاده از سیستم تصویری بینایی زیاد
  • پیش بینی ترکیب چاقی و لاغری در لاشه های خوک از سنجش منطقه گوشت ران با بررسی تصویر
  • کاربرد پردازش تصویر در اندازه گیری ویژگیهای مرمرکاری (چربی عضلانی) گوشت خوک
  • بخش دوم : گوشت مرغ
  • سیستم تصویری چندطیفی زمان واقعی برای بررسی مدفوع مرغ و خروس بطور آنلاین با استفاده از زبان برنامه نویسی مشخص
  • کشف رنگی معایب روی گوشت مرغ
  • بخش سوم : گوشت گاو
  • درجه بندی کیفیت گوشت گاو با استفاده از بینایی ماشین
  • درجه بندی رنگی چربی گوشت گاو توسط بینایی کامپیوتر و ماشین بردار پشتیبان (SVM)
  • بخش چهارم : گوشت بره
  • سیستم طبقه بندی لاشه بره بر اساس بینایی کامپیوتر (ویژگی های بافتی و شبکه های عصبی)
  • پیش بینی تردی و نرمی گوشت بره با استفاده از ویژگی های بافت سطحی تصویر
  • تفاوت انواع بره اسپانیایی جنوبی توسط استفاده از طیف بینی دیدنی و مشخصات فیزیکی شیمیایی اصلی
  • اندازه گیری درصد چربی مقطع برش خورده گوشت
  • ارزیابی تکنولوژی بررسی تصویر ویدیوئی (VIA) برای پیش بینی محصول گوشت لاشه های گوسفند بطور آنلاین تحت شرایط کشتارگاه UK
  • فصل سوم : بررسی کیفیت فرآورده های گوشتی جانوران دریایی با استفاده از بینایی ماشین
  • بخش اول : گوشت ماهی
  • رنگ ماهیچه قزل آلا توسط صفحه سنسور و بینایی کامپیوتری
  • وزن اتوماتیک و درجه بندی کیفیت تمام ماهی های دریایی
  • یک رویکرد کارآمد برای کشف استخوان ماهی بر اساس پردازش تصویر و خوشه بندی گروه خاص
  • بخش دوم : گوشت میگو و صدف
  • استفاده از بینایی ماشین جهت تولید وسیله ای خودکار برای ارزیابی کیفیت میگو
  • بررسی امکان کاربرد ماشین بینایی و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی میزان رطوبت میگو خشک شده
  • بینایی ماشینی بر اساس درجه بندی گوشت صدف خوراکی و طبقه بندی ماشینی
  • پیش بینی وزن میگوی صدفی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)
  • فصل چهارم : نتیجه گیری
  • مراجع

...

فرمت فایل: DOCX (ورد 2007) قابل ویرایش تعداد صفحات: 112

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نظرات:



اخرین مطالب